Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE HIALURONIC SER CONTUR OCHI 15 ML

INTENSIVE HIALURONIC SER CONTUR OCHI 15 ML
Îngrijire contur ochi-Hidratare-Riduri.
Ser pentru conturul ochiului recomandat în deshidratare intensă, riduri, aspect obosit.


Mod de utilizare:

Dimineața și seara, se aplică singur sau înaintea cremei pentru conturul ochiului pe care o utilizați în mod curent. Colectia INTENSIVE poate fi folosită și complementar procedurilor estetice.

Conturul ochiului este intens hidratat. Ridurile sunt netezite. Șanțul lacrimal este diminuat iar privirea are aspect luminos.
Acțiune:

INTENSIVE - Eficacitatea dovedită a moleculelor de referință în dermo-estetică, selectate și folosite în dozajul perfect grație cercetării Institutului Esthederm pentru rezultate rapide și pe termen lung asupra dezechilibrelor pielii și a efectelor îmbătrânirii cutanate.
ACID HIALURONIC - Această moleculă, prezentă în mod natural în organism, este recunoscută pentru proprietățile ei biologice excepționale. Acidul hialuronic acționează ca un rezervor de apă, garantând tinerețea pielii. Institutul Esthederm combină trei forme de acid hialuronic pentru un produs de îngrijire a pielii cu o eficiență globală.
INTENSIVE HIALURONIC SER PENTRU CONTURUL OCHILOReste noul gest de înfrumusețare prin redefinirea conturului ochiului. Redefinește zona șanțului lacrimal și netezește vizibil ridurile.
• Hidratare Intensă: acidul hialuronic cu masă moleculară mare menține nivelul de hidratare al epidermei
• Umple și corectează ridurile: Combinația de acid hialuronic cu masă moleculară medie și acid hialuronic încapsulat redensifică și reactivează sinteza de acid hialuronic dermic, pentru un efect de umplere pe termen lung.
• Reînvie privirea obosită: tehnologia anti-oboseală, un ingredient triplă-acțiune, reduce cearcănele și pungile ( Cafeină, Ruscogenină si Carnozina)


Recomandat pentru:

• Hidratare Intensă
• Umplere și corecție riduri
• Înlăturarea aspectului de privire obosită


Rezultate:

Conturul ochiului este intens hidratat. Ridurile sunt netezite. Șanțul lacrimal este diminuat iar privirea are aspect luminos.

Descoperă partenerii Institut Esthederm România > Partener aproape de tine
Produs(e) complementar(e)
Review produs

Părerea ta contează! Așteptăm review-ul tău despre produs.

Write Your Own Review

Pentru a scrie un review despre produsele Institut Esthederm,
este necesară autentificarea sau