Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE SPIRULINĂ SER 30 ml

INTENSIVE SPIRULINĂ SER
30 ml
Semne de oboseală - Pierderea vitalității și strălucirii naturale ale pielii. 
INTENSIVE- Eficacitatea dovedită a moleculelor de referință în dermo-estetică, selectate și folosite în dozajul perfect grație cercetării Institut Esthederm pentru rezultate rapide și pe termen lung asupra dezechilibrelor pielii și a efectelor îmbătrânirii cutanate.
SPIRULINA - Aceste micro-alge albastre există pe pământ de 3 miliarde de ani. Spirulina conține peste 220 de substanțe nutritive necesare pentru a susține viața. 
Institut Esthederm se bazează pe proprietățile sale revitalizante, hrănitoare și regenerative excepționale pentru a oferi o îngrijire intensivă pentru pielea obosită, lipsită de vitalitate.
INTENSIVE SPIRULINĂ SER - îmbunătățește tonusul pielii, aceasta devine mai luminoasă și mai strălucitoare prin efectul scontat "meso-like". Textură foarte fluidă, ce nu lasă urme grase.


Mod de utilizare:

Se aplică pe față și gât, dimineața și/sau seara.

Semnele de oboseală sunt reduse în mod vizibil. Pielea are un aspect proaspăt și reîntinerit.
Acțiune:

• Revitalizare profundă: accelerează metabolismul celular și îmbunătățește tonusul, volumul și elasticitatea pielii. 
• Hrănește și fortifică pielea: oferă pielii obosite și lipsite de vitalitate toate elementele esențiale pentru metabolismul celular, inclusiv oligoelemente, săruri minerale și vitamine.
• Redă strălucirea naturală a pielii: atenuează semnele de oboseală și stres pentru a reface tonusul și prospețimea pielii.


Recomandat pentru:

la schimbarea sezoanelor, pentru o cură nutritivă, un „impuls“ revitalizant rapid, ideal în timpul iernii sau în cazul în care există carențe alimentare, dietă pentru slăbire, după sarcină. Produsul este, de asemenea, recomandat bărbaților.


Rezultate:

Semnele de oboseală sunt reduse în mod vizibil. Pielea are un aspect proaspăt și reîntinerit.

Descoperă partenerii Institut Esthederm România > Partener aproape de tine
Gama
Gama Esthederm Intensive

GAMA INTENSIVE


INTENSIVE, gama completă pentru îngrijirea pielii și pentru tratament intensiv de înfrumusețare: o moleculă țintită pentru fiecare nevoie a pielii.

Review produs

Părerea ta contează! Așteptăm review-ul tău despre produs.

Write Your Own Review

Pentru a scrie un review despre produsele Institut Esthederm,
este necesară autentificarea sau