Institut Esthederm
Exceptional skincare

 

Esthederm : Exception Institut Esthederm

Inspirat de estetica profesională, de viață și de expunerea la soare, Institut Esthederm este un brand UNIC.

Unicitate confirmată de clientele noastre, persoane care ne recomandă mai departe cu încredere.

Acestea au început să folosească produsele Institut Esthederm deoarece căutau produse de îngrijire a pielii, de protecție solară, dar și starea de bine (în general) pentru pielea lor. Și nu s-au oprit niciodată după ce ne-au descoperit. Femeile recunosc că au un ajutor de încredere în orice moment - o experiență unică ce a schimbat soarta pielii lor. O piele care, în sfârșit, își dezvăluie frumusețea.

 

    Pielea are puterea de a rămâne tânără mai mult timp.

Pielea ta reflectă miile de celule care o compun și o protejează. Fiecare dintre aceste celulele poartă abilități moștenite de-a lungul a mii de ani de evoluție - abilitatea de a asimila cele mai bune resurse de apă și de lumină, dar și capacitatea de a se adapta la mediul înconjurător.
Însă fiecare dintre ele trebuie să se confrunte și cu îmbătrânirea, cu stresul extern și cu stilul tău de viață alert.

Esthederm : Lift & Repair

                Grație produselor Institut Esthederm, pielea ta se bucură de maximul puterii sale celulare la orice vârstă și în orice moment.

Pentru a proteja frumusețea naturală a pielii tale, am creat o apă inspirată chiar de piele, profitând de lumina soarelui. Formulele noastre prietenoase respectă integritatea și sănătatea pielii, asigură o protecție constantă împotriva îmbătrânirii cutanate, optimizează metabolismul celular și sporesc capacitatea sa de a se adapta și de a-și îmbunătăți rezistența la factorii de mediu.

o apă cu o formulă unicĂ.

 

Brevetată și inspirată de apa din pielea noastră, Cellular Water (Apa Celulară) optimizează energia celulară, ajută la protejarea tinereții cutanate și crește eficiența tuturor produselor noastre.

Pielea este pasiunea noastră,
experiența noastră.

Experiența noastră îndelungată în domeniul esteticii profesionale îți oferă certitudinea că vom avea grijă de pielea ta. Aceasta va învăța zi după zi să se adapteze la mediul înconjurător și să reziste testului timpului.

O NOUĂ ABORDARE CARE ÎȚI AJUTĂ PIELEA SĂ SE REÎNNOIASCĂ SINGURĂ ZI DUPĂ ZI

ȘI SĂ CÂȘTIGE TIMP PENTRU A FI FRUMOASĂ.

O FRUMUSEȚE PE TERMEN LUNG.