Institut Esthederm
Exceptional skincare

 

1311
1312

PIELEA ESTE PASIUNEA NOASTRĂ, EXPERIENȚA NOASTRĂ

Viziunea noastră pe termen lung despre frumusețe implică experiență profesională și sprijin dedicat: diagnostic clinic, tratament și tehnici profesionale exclusive, recomandări pentru îngrijirea pielii la domiciliu cu tratamente personalizate. Acest protocol personalizat de către experții noștri în frumusețe ne permite să oferim soluții pentru toate tipurile de piele și să ne adaptăm nevoilor acestora în timp. Cum se petrece un tratament al Institut Esthederm? Descoperă cele 4 etape:

NR.1

CONSULTația:

Descoperă-ți pielea: chestionarul special folosit de expertul tău în frumusețe este creat pentru a efectua o pre-diagnosticare corectă. Acesta este la dispoziția ta pentru a afla ce așteptăr ai și pentru a determina nevoile tale și vârsta corectă a pielii. El determină ce tratament este cel mai potrivit pentru fiecare dintre nevoile pielii tale, indiferent de stilul tău de viață sau de vârstă.

Nr.2

abordarea educațională a institutului esthederm:

Expertul tău în frumusețe îți va prezenta diferitele etape pe care le vei parcurge în timpul tratamentului, îți va explică principiile acestora și va face o evaluare a beneficiilor.

Nr3

experiența unică a tratamentului:

Expertul tău în frumusețe îți va așeza corpul într-o poziție de relaxare perfectă pentru a face tratamentul cât mai eficient posibil. Experiența începe întotdeauna cu un ritual de curățare profundă sau cu o tehnică de pregătire a pielii semnate de Institut Esthederm, un ritual în care blândețea și eficacitatea se combină pentru a dezvălui natura pielii. Acest pas esențial expune pielea și permite efectuarea unui diagnostic profesional prin examinare vizuală detaliată și o analiză tactilă specializată.


Protocolul de tratament continuă apoi cu tehnici, produse și mișcări specifice selectate pe baza diagnosticului pielii tale.

Nr.4

RECOMaNDări:

Pentru cele mai bune rezultate, expertul tău în frumusețe te va învăța tehnicile exclusive folosite în metoda noastră de curățare profesională, tehnici care au făcut din Institut Esthederm unul dintre cei mai importanți experți în domeniul frumuseții din lume încă din 1978. Astfel, poți practica și acasă ritualurile de îngrijire care sunt special create pentru nevoile pielii tale și le poți adapta în funcție de anotimp.